Zonnepanelen

De beste zonnepanelen voor uw woning

Zonnepanelen, dat lijkt u wel een goede investering. Maar wat zijn de beste zonnepanelen voor uw woning, wat komt er allemaal bij kijken en waar houdt u best rekening mee? Boost staat garant voor een zorgeloze installatie van duurzame zonnepanelen. Onze zonnepanelen hebben een aanzienlijk lagere CO2-uitstoot dan die van de concurrentie.

Wist u trouwens dat de prijs van zonnepanelen in Nederland de voorbije 10 jaar met ruim 80% is gedaald? Dat heeft een grote invloed op het financiële rendement en de terugverdientijd van uw investering. Zo is stroom produceren met uw eigen zonnepanelen vandaag al aanzienlijk goedkoper dan stroom afnemen van het net.

Bovendien kunt u uw eigen energieproductie volgen, de conditie van uw systeem monitoren en uw gegevens uitwisselen met familie of vrienden via de monitoring app.

Boost Zonklaar een Pak met Compleet Service

  • Goedkoopste prijs in de markt
  • Persoonlijke begeleiding
  • Snelste terugverdientijd
  • Europese kwaliteit
  • Monitoring
  • Mét opbrengstgarantie
GRATIS: BTW teruggaaf

Als particulier kan uw investering in zonnepanelen nog meer rendement opleveren, doordat u de BTW van het zonne-energiesysteem en de BTW op arbeid terug mag vorderen bij de belastingdienst. Dit recht ontstaat, doordat u wordt gezien als producent van elektriciteit en dus als ondernemer.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bieden wij op dit moment gratis afhandeling van de BTW teruggave aan. Hiermee heeft u de voordelen van de teruggave van de BTW en verzorgen wij de gehele administratieve afhandeling. Bij de definitieve factuur na aanschaf vindt u een machtigingsformulier bijgevoegd waarmee u ons de mogelijkheid geeft de afhandeling te verzorgen.

Om in aanmerking te komen voor de BTW teruggaaf dienen uw persoonlijke gegevens op onze factuur overeen te komen met uw persoonlijke gegevens op uw energierekening.

Aan de berekening van de BTW teruggave kunnen geen rechten worden ontleend. De Boost Groep is niet verantwoordelijk voor de gevolgen van eventuele wijzigingen in de wet- en regelgeving in de nabije en verre toekomst.